Poslednja promena 14. septembra 2016. godine.

Agencija za izdavaštvo „Pismo Deda Mraza“ Beograd, Makenzijeva 32/11, u okviru veb portala www.pismodedamraza.rs, poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca i posvećena je zaštiti ličnih informacija svojih korisnika i posetilaca. Ova politika korišćenja odnosi se na web servis www.pismodedamraza.rs.

Agencija " Pismo Deda Mraza" i portal pismodedamraza.rs ne prikupljaju lične informacije o vama kada pristupate veb portalu, osim u slučajevima kada se opredelite za uslugu slanja pisma. U tom slučaju od vas će biti traženo da ostavite sledeće informacije:

Ime i prezime pošiljaoca pisma;
Ime i prezime primaoca pisma;
E-mail adresa pošiljaoca pisma;
Poštanska adresa primaoca pisma i
Pol primaoca pisma.
Naznake u okviru ove Politike zaštite privatnosti inkorporirane su u okviru Uslova o korišćenju koje možete pronaći u okviru aplikacije za slanje pisma.

Ova Politika zaštite privatnosti opisuje osnovne principe prikupljanja i korišćenja informacija od svojih korisnika i posetilaca našeg veb portala. Želimo da razumete kako koristimo i kako NE koristimo informacije koje nam ostavljate. Da biste shvatili našu Politiku privatnosti, molimo Vas da pročitate celokupan tekst.

Za korisnike, ovaj veb portal struktuiran je tako, da prilikom posete ne morate da se identifikujete ili ostavite neku ličnu informaciju. Izuzetno, u slučaju da se opredelite da koristite uslugu portala – veb servisa „slanje pisma Deda Mraza“, u tom slučaju, biće zatražene gorenavedene informacije (podaci) tj.: Ime i prezime pošiljaoca pisma, ime i prezime primaoca pisma, e-mail adresa pošiljaoca pisma, poštanska adresa primaoca pisma i pol primaoca pisma.

Za buduće i postojeće korisnike usluga portala pismodedamraza.rs, jednom kada nam ostavite informacije koje Vas mogu identifikovati na bilo koji način, budite sigurni da će one biti iskorišćene samo i isključivo u svrhu slanja i isporuke pisma (poštanske pošiljke) koju ste poručili na ovom portalu.

Kako koristimo informacije

Agencija „Pismo Deda Mraza“ i portal pismodedamraza.rs ne dostavlja, iznajmljuje ili prodaje Vaše lične informacije niti jednoj organizaciji ili trećem licu.
Vaše kontakt podatke koristimo u cilju realizacije naše usluge. Kreiramo i čuvamo podatke koji označavaju vrstu kupljenih usluga i prijave korisnika u sistem. Čekiranjem polja (štikliranjem) ispred rečenice „Slažem se sa Uslovima o korišćenju servisa PismoDedaMraza.rs”, svaki korisnik pristaje na Politiku zaštite privatnosti koja je navedena.

Agencija „Pismo Deda Mraza“ može i ima pravo da Vas obavesti e-mailom, na ostavljenu e-mail adresu, o svojim ponudama, proizvodima i uslugama vezanim za ovaj i druge portale i servise u vlasništvu Agencije „Pismo Deda Mraza“ koji su u vezi sa temom "Deda Mraz".
Korisničke podatke možemo dostaviti regulatornim telima i zvaničnim organima u skladu sa važećim Zakonima Republike Srbije.

Linkovi

Na našem websajtu možete da pronađete linkove ka drugim veb sajtovima koji nisu u našem vlasništvu. U ovim slučajevima, agencija „Pismo Deda Mraza“ nije odgovorna za zaštitu privatnosti ili sadržaj navedenih sajtova. Preporučujemo Vam da pročitate Politiku privatnosti svakog sajta pre njegovog korišćenja.

Privatnost dece

Agencija „Pismo Deda Mraza“ ne prodaje usluge deci već njihovim roditeljima ili drugim licima koja moraju imati najmanje 18 godina. Sve osobe ispod 18 godina moraju imati dozvolu roditelja ili staratelja da prihvataju Uslove korišćenja. Ukoliko imate ispod 18 godina, savetujemo Vam da koristite naš sajt samo uz učešće roditelja ili staratelja iako korišćenjem portala ne postoji mogućnost ugrožavanja bezbednosti dece ili pristupanja bilo kakvim nedozvoljenim sadržajima.

Sadržaj pisma koje pošaljete nekom maloletnom licu je u potpunosti bezazlen i OBAVEZNO prolazi kroz sistem provere naših administratora tako da pisma u kojima je naveden bilo kakav nedozvoljen, nepristojan ili sadržaj koji na bilo koji način narušava lik i imidž Deda Mraza neće biti poslata.

Promena Politike privatnosti

Agencija „Pismo Deda Mraza“ zadržava pravo da promeni Politiku zaštite privatnosti u svakom trenutku. Pozivamo Vas da periodično posetite naš sajt u cilju provere promena Politike zaštite privatnosti. Operativna verzija Politike privatnosti uvek je dostupna u okviru ove stranice.

Kontakt

Ukoliko imate pitanja u vezi ove Politike privatnosti, molimo Vas da ih pošaljete na adresu info@pismodedamraza.rs