• 1 Kreiranje pisma
  • 2 Podaci za slanje
  • 3 Finalizacija

(a ispod pogledajte kako će ono zaista izgledati)

Izgled pisma

Ovo je najpribližniji izgled pisma koje ćete dobiti u koverti.

Ukoliko Vam se na slici ispod pojavi tzv. "plivajući tekst" ili "scroll" usled prevelike količine teksta, ne brinite, naši operateri rešavaju te probleme (smanjićemo veličinu fonta). Isto važi i ako Vam se učini da je na papiru nedovoljno teksta (npr. u slučaju pisma za bebe). U tom slučaju ćemo povećati veličinu fonta.

Takođe, ukoliko želite, ovde možete da menjate osnovni tekst pisma.

Opcijom “prstohvat” možete da uvećate ili smanjite sadržaj vidljiv na ekranu.

Slede dodatne usluge koje možete da naručite uz pismo Deda Mraza:

Dodatna (opciona) usluga:Ukoliko želite, uz pismo Deda Mraza, možete da naručite i ovu neobičnu, filmsku, personalizovanu video poruku Deda Mraza?

Ovo je veoma lepo režirana i snimljena, uzbudljiva priča u kojoj je Vaše dete glavni junak, protagonista, koja prikazuje Deda Mrazovu svakodnevicu, ali i trenutak kada je Deda Mraz saznao da je vaše dete bilo dobro i poslušno!

Ovo su momenti iznenađenja, kako za Deda Mraza (u filmu), tako i za Vaše dete (ispred ekrana) ali i za sve one koji će, gledajući ga, u ovom videu uživati.

Svakom detetu će zasijati okice kada ugleda svoju sliku u Deda Mrazovoj Velikoj knjizi dobre dece, ali i u mnogim drugim trenucima/kadrovima koje je dobri Deda posvetio baš njemu!


Pogledajte video ispod i obratite pažnju na tzv. personalizacije tj. trenutke kada će se u filmu, umesto deteta koje je tu kao primer, pojaviti Vaše dete. (tehnikom video-montaže).


PAŽNJA: u primeru ispod, iz praktičnih razloga koristimo video niže rezolucije, a Vi dobijate video u FULL HD rezoluciji gde se kristalno jasno vide svi detalji.Biće jako uzbudljivo kada nakon prvog iznenađenja i oduševljenja Deda Mrazovim pismom usledi još jedno, još intenzivnije, kada dete shvati da se u QR kôdu u zaglavlju pisma krije nešto još neverovatnije!


Deda Mraz, na početku videa, obraćajući se detetu, kaže da je „tek što mu je napisao pismo, shvatio da u njeg’ ni pola nije stalo, od onoga što je 'teo da mu kaže, pa mu zato šalje i ovu video poruku…“ Dakle, video Deda Mraza se nastavlja na pismo i predstavlja njegov svojevrsni produžetak.


Video priču možete da gledate neograničen broj puta, sve do kraja januara, a možete i da je preuzmete u svoj računar ili mobilni uređaj i na taj način trajno sačuvate.

Cena ove (dopunske) usluge iznosi dodatnih 890 USD.


Video poruka može na dete da ostavi jači utisak i da izazove veću radost nego stvarni susret sa Deda Mrazom obzirom da je u ovom videu sve realno i stvarno (nije u pitanju kompjuterska animacija već režirani film u visoko kvalitetnoj video produkciji)!

U proseku će ovaj video biti pogledan 74 puta od strane deteta i ukućana (statistika sa našeg servisa).

NAPOMENA: Tekst u videu je uvek i isključivo na ćirilici, bez obzira na izbor pisma.

0%

Molimo sačekajte još nekoliko trenutaka nakon što se fotografija učita. Trenutno se obrađuje

Druga dodatna (opciona) usluga.

Ovaj dodatni paket uključuje:

Cena ove (dopunske) usluge iznosi dodatnih 8,44 RSD i uključuje svih pet iznad navedenih stavki što je ekvivalent 14 dana čarolije i zabave! (14 dana po sat vremena jer je poenta da dete svakog dana dobije po jedan fragment ove usluge)

 

 

 

Sa ovim paketom u vaš dom doslovno svaki dan stiže novo uzbuđenje i iznenađenje!