Pismodedamraza.rs je veb servis koji ima za cilj da upotpuni i „pojača“ novogodišnji i božićni ugođaj i atmosferu koja se tim povodom specijalno kreira počev od druge polovine novemvra pa sve do polovine meseca januara.

Cilj nam je da postignemo efekat iznenađenja kod dece koja dobiju naše pismo (pismo od Deda Mraza), da izazovemo miks osećanja u kojima dominira radost, uzbuđenje, ushićenje, čarolija... Takođe, kod roditelja i poručioca pisma želimo da izazovemo osećaj zadovoljstva što su usrećili svoje najmlađe i najmilije.


Sudeći po prethodnim i ličnim iskustvima, znamo da će pismo od Deda Mraza, učiniti veći efekat iznenađenja nego sami pokloni koje će na Novu godinu pronaći ispod jelke iz razloga što su pokloni očekivani ali ne i pismo u kojem se Deda Mraz detetu obraća lično...
Deda Mraz se detetu obraća po imenu. Hvali ga za njegove vrline i dobra dela (koja će dete svakako prepoznati kao svoja), najavljuje svoj dolazak i daje obećanje da će mu ispuniti želje tj. doneti neke od poklona koje je dete zaista i poželelo (sve to ćete vi napisati u obrascu za popunjavanje). Čak i ako dete do sada nije verovalo u Deda Mraza, poverovaće.
Usrećite i vi vaše najdraže.AGENCIJA ZA IZDAVAŠTVO "PISMO DEDA MRAZA"
Sonja Malko PR
Beograd, Makenzijeva 32/11
PIB: 108765338

Pošaljite pismo od Deda Mraza