Kao i svake godine, pisma da Mraza menjaju svoj sadržaj i formu kako bi se razlikovala od prošlogodišnjih.


Ovo je naročito važno ljudima koji svake godine za svoje najmlađe poručuju pisma od Deda Mraza kako bi bili sigurni da pisma neće biti ista kao prošlogodišnja.


Ove godine, u ponudi imamo tri tipa pisama, za tri uzrasta, koja se razlikuju po složenosti sadržaja.

Pisma za najmlađu decu (2015. do 2018. godište) su kratka i laka za razumevanje - infantilna, za razliku od pisama za srednji uzrast (2012. do 2015. godište), koja su srazmerno duža i komplikovanijeg sadržaja, koji, u svakom od četiri tipa pisma za taj uzrast, nosi određenu pouku i poruku. Pisma za najstariji uzrast (za decu stariju od 2011. godišta), su najkomplikovanija po sadržaju. Njihov sadržaj je poučan, zagonetan i u nekim slučajevima blago komičan - prilagođen deci koja ne veruju ili sumnjaju u postojanje Deda Mraza.Naravno, izborom godišta, možete da "manipulišete" i izaberete tip pisma za koji smatrate da je najpodesniji za Vaše dete.


Kada naručujete pismo za više dece, imate mogućnost da sva pisma budu različita. Čak i ako su deca istog uzrasta, nakon popunjavanja formulara za naručivanje prvog pisma, nastavite dalje (klikom na veliko vrveno dugme), i učitaće Vam se drigi, drugačiji tekst pisma za isti uzrast.
Uživajte u Novogodišnjim radostima i čarolijama!