Pisma Deda Mraza svake godine menjaju svoj sadržaj i formu kako bi bila interesantnija i kako bi se razlikovala od prošlogodišnjih.


Ovo je naročito važno našim lojalnim korisnicima koji svake godine za svoje najmlađe naručuju pisma od Deda Mraza. Možete da budete sigurni da naručena pisma neće biti istog sadržaja kao prošlogodišnja.

Ove godine, u ponudi imamo čak šesnaest tipova pisama, za četiri različita uzrasta (uključujući pisma za bebe, pisma za decu vrtićkog uzrasta, pisma za decu nižeg školskog uzrasta kao i pisma za "veliku" decu i odrasle (to su svi koji više ne veruju u Deda Mraza ali ga i dalje vole), koja se razlikuju po složenosti sadržaja.


Važno je da znate:


Pisma za bebe

Ova pisma namenjena su roditeljima dece kojoj je ovo prva Nova godina u životu.
Ova pisma nikada ne menjaju svoj sadržaj. Ista su iz godine u godinu iz razloga što ni jedno dete na svetu neće ponovo biti beba.
Iako se Deda Mraz u pismu obraća detetu, realno, ovo pismo je radost za roditelje i prelep detalj kojim ćete okititi detetovu radosnicu. Jako je dobra "investicija" jer će, kad malo poraste, dete biti jako srećno i ponosno na činjenicu da mu je Deda Mraz pisao još dok je bilo beba, a kada, tada, ponovo dobije pismo od Deda Mraza, biće još srećnije, jer ovo je tradicija, isto kao i Deda Mrazov dolazak!


Pisma za decu vrtićkog uzrasta

Ova pisma su, po svojoj strukturi, nešto jednostavnija od pisama za decu nižeg školskog uzrasta ali ne mnogo! Stoga, slobodno možete da pogledate i kako izgleda pismo za školarce iako je Vaše dete nižeg uzrasta. Ova deca ionako ne znaju da čitaju i svakako će u tom trenutku imati roditelja ili npr. baku koja će im ga čitati, i po potrebi, rastumačiti ukoliko joj se neki deo učini nedovoljno razumljivim. 
Pisma Deda Mraza se, ionako, čitaju "stotinu puta" iznova i iznova te smo baš iz tog razloga odustali od doskorašnje prakse da ova pisma budu isuviše jednostavnog sadržaja.


Pisma za decu nižeg školskog uzrasta

Ova pisma su odgovarajuća počev već od predškolaca pa dokle god svoje dete smatrate detetom i dokle god se ono pravi da veruje u Deda Mraza :) (zasigurno znate za fazu kad deca više ne veruju u Deda Mraza ali se prave da veruju) :)
Ne žurite s poručivanjem "pisama za veliku decu i odrasle" jer su ta pisma isuviše duga i komplikovana, za razliku od pisama za tzv. niži školski uzrast koja su, takoreći, idealna i ubedljivo najviše naručivana.


Pisma za veliku decu i odrasle

Ova pisma namenjena su deci koja već uveliko ne veruju u Deda Mraza i idu bar u sedmi razred (ili su već u penziji) :)
Izuzetno su sadržajna, s komplikovano-zagonetim sadržajem i prožeta su specifičnom vrstom humora koja je jasna samo starijima, onima koji više nisu deca ili uskoro neće biti. Svakako ćete, prilikom naručivanja, imati priliku da pročitate ceo tekst pa ćete sami odlučiti koji tip pisma je optimalan za Vaše dete.

Deda Mraz će ovim pismom pokušati da dokaže da je stvaran lik i da zaista postoji. Velika je verovatnoća da ćete mu poverovati :)


PAŽNJA! Ova pisma su, isto kao i pisma za bebe, uvek istog sadržaja i on se ne menja iz sezone u sezonu kao što je slučaj sa pismima za vrtićki i niži školski uzrast. Ukoliko ste prošle ili neke prethodne godine neklome naručili "pismo za odrasle", nema svrhe naručivati ga ponovo.
Kada naručujete pismo za više dece, imate mogućnost da sva pisma budu različita. Čak i ako su deca istog uzrasta, nakon popunjavanja formulara za naručivanje prvog pisma, nastavite dalje (klikom na veliko vrveno dugme), i učitaće Vam se drugi, drugačiji tekst pisma za isti uzrast.

I ne samo to! Uz pismo možete da naručite i tzv "Dodatni paket usluga" kao i video poruku Deda Mraza koja predstavlja nastavak priče koju je Deda Mraz započeo pismom. Video poruka Deda Mraza je hit već treću sezonu zaredom! - Personalizovana Video poruka od Deda Mraza u kojoj se živom slikom Deda Mraz obraća Vašem detetu, pokazuje mu svoje selo i jedan dan u njemu. Dete će imati priliku da ugleda i list "Velike knjige dobre dece" koji je posvećen baš njemu, sa sve svojom fotografijom, imenom i prezimenom, vrlinama, pohvalama, željama... Zaista nestvarno i nesvakidašnje iznenađenje! Pogledajte o čemu se radi:A šta podrazumeva "Dodatni paket usluga" saznajte na našoj stranici "Pitanja i odgovori"

Vašoj pažnji preporučujemo i ovaj link kako biste saznali više o grafičkim detaljima i vidžetima koji krase pismo Deda Mraza,


Uživajte u Novogodišnjim radostima i čarolijama!Pošaljite pismo od Deda Mraza