Pisma Deda Mraza svake godine menjaju svoj sadržaj i formu kako bi bila interesantnija i kako bi se razlikovala od prošlogodišnjih.


Ovo je naročito važno našim lojalnim korisnicima koji svake godine za svoje najmlađe poručuju pisma od Deda Mraza. Možete da budete sigurni da naručena pisma neće biti istog sadržaja kao prošlogodišnja.Ove godine, u ponudi imamo čak trideset tipova pisama, za četiri različita uzrasta (uključujući pisma za bebe, pisma za decu vrtićkog uzrasta, pisma za decu nižeg školskog uzrasta kao i pisma za "veliku" decu odrasle (to su svi koji više ne veruju u Deda Mraza ali ga i dalje vole), koja se razlikuju po složenosti sadržaja.


Pisma za najmlađu decu (ona koja mogu da razumeju jednostavan sadržaj koji im roditelji pročitaju) su laka za razumevanje - infantilna, za razliku od pisama za srednji uzrast (ona deca koja bi mogla sama da proslovičaju pismo ili strpljivo saslušaju da ga roditelj pročita naglas), koja su srazmerno duža i komplikovanijeg sadržaja, koji, u svakom od četiri tipa pisma za taj uzrast, nosi određenu pouku i poruku. Pisma za najstariji uzrast su najkomplikovanija po sadržaju. Njihov sadržaj je poučan, zagonetan i u nekim slučajevima blago komičan - prilagođen deci koja ne veruju ili sumnjaju u postojanje Deda Mraza.Pisma za bebe su, ustvari, radost za njihove roditelje i prelep ukras za dečiju radosnicu. Beba zasigurno neće razumeti šta piše u pismu ali kad poraste i shhvati da joj je svojevremeno lično Deda Mraz poslao pismo, biće oduševljena.


I, najzad, pisma za sasvim veliku decu ili odrasle - to su pisma sa izuzetno komplikovano-zagonetim sadržajem. Interesantna i šaljiva na svoj način. Deda Mraz će ovim pismom pokušati da dokaže da je stvaran lik i da zaista postoji. Velika je verovatnoća da ćete mu poverovati :)Naravno, izborom uzrasta možete da "manipulišete" i izaberete tip pisma za koji smatrate da je najpodesniji za Vaše dete.


Kada naručujete pismo za više dece, imate mogućnost da sva pisma budu različita. Čak i ako su deca istog uzrasta, nakon popunjavanja formulara za naručivanje prvog pisma, nastavite dalje (klikom na veliko vrveno dugme), i učitaće Vam se drugi, drugačiji tekst pisma za isti uzrast.

I ne samo to! Uz pismo možete da naručite i još neki naš proizvod ili uslugu. Uz pismo može da Vam stigne i stara Deda Mrazova povelja na pergamentu iz 1264. godine iz koje ćete saznati kako je nastala čarolija i zašto je Deda Mraz odlučio da svake Nove godine deci deli poklone...Takođe, tu je i društvena igra "Pomozi Deda Mrazu da sakupi sve izgubljene poklone" zahvaljujući kojoj ćete provesti sate interesantne i uzbudljive igre sa svojim najdražima. Cilj igre nije da što pre stignete od starta do cilja već obrnuto :)I najzad, potpuna senzacija i hit već treću sezonu zaredom! - Personalizovana Video poruka od Deda Mraza u kojoj se živom slikom Deda Mraz obraća Vašem detetu, pokazuje mu svoje selo i jedan dan u njemu. Dete će imati priliku da ugleda i list "Velike knjige dobre dece" koji je posvećen baš njemu, sa sve svojom fotografijom, imenom i prezimenom, vrlinama, pohvalama, željama... Zaista nestvarno i nesvakidašnje iznenađenje! Pogledajte o čemu se radi:Uživajte u Novogodišnjim radostima i čarolijama!