Magična novogodišnja iznenađenja za decu vaših zaposlenihDobrodošli u Deda Mrazov svet čarolije i radosti! Razumemo koliko je važno stvoriti posebne trenutke za decu tokom Novogodišnjih praznika i, istovremeno, vaše zaposlene učiniti zadovoljnim i motivisanim. Zato želimo da vam ponudimo nešto posebno i drugačije - posredan kontakt Deda Mraza sa svakim detetom ponaosob kroz čuvena personalizovana pisma od Deda Mraza i Deda Mrazove video poruke koje će deci doneti nezaboravno iskustvo.


Dok ne odgledate Deda Mrazovu video poruku (ispod), nećete moći ni da zamislite o čemu pričamo:Slično je i sa pismom Deda Mraza. Efekat oduševljenja je sličan, ali je medij kro koji se "čarolija" distribuira, drugačiji.Dakle, predstavljamo Vam ponudu za naše usluge izrade personalizovanih pisama i video poruka Deda Mraza za decu Vaših zaposlenih. 
Običaj darivanja dece zaposlenih paketićima od Deda Mraza često zadaje „glavobolje“ poslodavcima, ali ne mora da bude tako!
Mi imamo najneobičnije, najkreativnije i najoriginalnije rešenje koje Vam nudimo! 
U pitanju je iznenađenje za decu kojem će i roditelji podjednako da se raduju što, priznaćete, zvuči kao „dve muve jednim udarcem“! 
U pitanju su pismo i video poruka Deda Mraza!

Šta nudimo?


Iznenađenje, radost, originalnost...
Svako Deda Mrazovo pismo i svaka njegova video poruka su u potpunosti lični i personalizovani i to naš servis čini jedinstvenim. Ni jedan „paketić“ od Deda Mraza, ma šta se u njemu nalazilo, nije originalan tj. personalizovan!

Kako izgleda Pismo Deda Mraza, preporučujemo da pogledate na našem web servisu www.pismodedamraza.rs, a voljni smo i da Vam pošaljemo i uzorke – prototipe.

 

Primere video poruke možete da pogledate OVDE, OVDE,  OVDE i OVDE.

Ili, adresa našeg YouTube kanala je https://www.youtube.com/c/DedaMraz/videos


 


O pismima Deda Mraza


Pisma Deda Mraza su, inače, uživo, jednako lepa kao i sam video.


Osim što su materijalno opipljiva, prelepo dizajnirana i ilustrovana, sa predivnim personalizovanim bajkovitim tekstovima, bogata su i detaljima poput Deda Mrazovog svojeručnog potpisa, ali i digitalnog biometrijskog potpisa, njegovog ličnog pečata, pečata Severnog pola... 


Na pleđini je i zlatna vinjeta sa suvim žigom na kome je amblem Severnog pola, hologramska nalepnica i drugi detalji poput mirisnog traga. Naše pismo doslovno miriše, mirisnom notom „Christmass“ što je odprilike miris bakinih božićnjih medenjaka.

O video porukama Deda Mraza


Ovo je, u produkcijskom smislu, veoma lepo režiran i snimljen film u kome je Vaše dete glavni junak, protagonista. Radnja filma prikazuje Deda Mrazovu svakodnevicu, ali i trenutak kada je Deda Mraz saznao da je vaše dete bilo dobro i poslušno!


Ovo su momenti iznenađenja, kako za Deda Mraza (u filmu), tako i za Vaše dete (ispred ekrana) ali i za sve one koji će, gledajući ga, u ovom videu uživati.


Svakom detetu će zasijati okice kada ugleda svoju sliku u Deda Mrazovoj Velikoj knjizi dobre dece, ali i u mnogim drugim trenucima/kadrovima koje je dobri Deda posvetio baš njemu!


„po stoti put“ – iznova i iznova deca gledaju 

video poruke koje im je poslao Deda MrazKo smo mi?


Mi smo Deda Mrazov servis koji već punu deceniju kreira najlepše nezaboravne uspomene na srećno detinjstvo! 

U ime Deda Mraza pišemo, dizajniramo i distribuiramo najlepša bajkovita pisma koja decu odvode u svet mašte i iluzije. Režiramo, snimamo i montiramo najlepše personalizovane  filmove o Deda Mrazu za decu, a sam vrhunac radnje u svakom filmu je momenat kada Deda Mraz, otvorivši svoju Veliku knjigu dobre dece, uoči ime i sliku Vašeg deteta!
Šta nudimo?


Iznenađenje, radost, originalnost... 

Svako Deda Mrazovo pismo i svaka njegova video poruka su u potpunosti lični i personalizovani i to naš servis čini jedinstvenim. Ni jedan „paketić“ od Deda Mraza, ma šta se u njemu nalazilo, nije originalan tj. personalizovan!


Kako izgleda Pismo Deda Mraza, preporučujem da pogledate na našem web servisu www.pismodedamraza.rs, a voljni smo i da Vam pošaljemo i uzorke – prototipe.


Primere video poruke možete da pogledate ispod:
Ili, adresa našeg YouTube kanala je https://www.youtube.com/c/DedaMraz/videos


Cene naših usluga?

Paketi i cene naših usluga navedeni su u tabeli ispod:


Minimum za naručivanje od strane jednog privrednog subjekta je 30 komada / paketa usluga.


Isporuka:


Isporuka svih pisama u firmu kupca odjednom: Besplatno (kurirskom službom);

Isporuka na kućnu adresu deteta: 

- Obična poštanska pošiljka: Besplatno;

- Preporučena poštanska pošiljka: 90 RSD (po pismu);

- Brza pošta / kurirska služba: 270 RSD (po pismu).Zašto je ovaj poklon idealan?

Pokažite svojim zaposlenima da ste se posvetili i potrudili. Uključite i njih u kreiranje ovog, veoma posebnog prazničnog poklona za njihovu decu.
Mesto za lični pečat firme


Svaka firma koja izabere paket koji sadrži i video poruku Deda Mraza, osim personalizacija koje se odnose na decu, po želji i dogovoru, može da da dobije i jednu korporativnu personalizaciju, 

u prvom videu. 


Uz svako naručeno pismo, dobija se i bonus poklon, u zavisnosti od odabranog paketa usluga.

O ovim bonusima tj. bonus poklonima biće reči u nekoliko narednih nekoliko pasusa.

Važno: sadržaj paketa usluga koje Vam nudimo je predstavljen u zasebnoj PowerPoint prezentaciji koja prati ovu ponudu. 


Pod „bonusima“ podrazumevamo ono što dajemo gratis, a što nije deo odabranog paketa usluga.Biometrijski digitalni sertifikat

Digitalni sertifikat je nova (savremena) forma isprave (svedočanstva, diplome, povelje) kojom se nekome svečano priznaju njegove zasluge i uspeh! 


Deda Mraz Vaše dete odlikuje ovim Digitalnjim sertifikatom za njegove vrline, uspehe i ponašanje! 


Deda Mrazov Digitalni sertifikat je izuzetno bogat sadržajem, a reč je o personalizovanom web priznanju kome se pristupa samo i isključivo preko linka “skrivenog” u QR kodu koji se nalazi u zaglavlju pisma, a koji je zaštićen greb-greb folijom i lozinkom koju morate da detektujete pomoću “Password detektora” koga takođe dobijate uz pismo. (Prezanimljivo!!!)
Društvena igra


Društvena igra „Pomozi Deda Mrazu da sakupi sve izgubljene poklone“


Prigodan praznični poklon: Društvena igra “Pomozi Deda Mrazu (da sakupi sve izgubljene poklone)“.


Osim dobre zabave, društvena igra „Pomozi Deda Mrazu“ ima i edukativnu dimenziju. Pored uvežbavanja sabiranja i oduzimanja (poklona), igrači treniraju snalažljivost, računanje isplativosti i inteligenciju uopšte. 


Iako ova igra  na prvi pogled podseća na „Ne ljuti se čoveče“, cilj joj je upravo drugačiji. Naime, pobednik nije onaj ko prvi stigne na cilj već onaj ko sakupi najviše poklona koje je izgubio Deda Mraz (i vrati mu ih). 


Talon format A3 + pijuni, kockica i uputstvo.

Audio poruka irvasa Rudolfa


Poruka popularnog irvasa Rudolfa crvenog nosa. 

Pazite sad: irvasi ne umeju da govore već samo da riču ali Dedamrazovi pomoćnici, patuljci, razumeju riku tj. nemušti jezik irvasa!


Patuljak Žutobradić će na parčetu ’artije detetu zapisati „prevod“ tj. dešifrovati irvasovu poruku / riku. 
U pitanju je jako lep, bajkovit i pomalo smešan tekst ali i „originalni“ audio-zapis irvasove rike koju će, skeniranjem QR koda odštampanog na poruci, dete moći i da odsluša. Iznad svega je, irvasova rika, smešna i simpatična :)


Ako se pitate da li je realno?! - Jeste! Realno je i iznad svega uzbudljivo i interesantno! Osim što ćete čuti šta Rudolf ima da vam poruči ali, ništa ga nećete razumeti... moraćete da se potrudite i da „otključate“ zvučni fajl! Trebaće vam šifra koju ćete saznati otkrivanjem zabavne optičke iluzije. Bez brige! Sigurno ćete uspeti! :)


A ono čemu se, takođe, niste nadali je dijalekt kojim je patuljak rastumačio Rudolfovo rikanje! 

Ostaćete zatečeni!