Pogledajte fotografije naših usluga.
Dali smo sve od sebe da ih dovedemo do savršenstva!Izgled koverte u kojoj stiže pismo Deda Mraza. U detaljima, može da odstupa izgled poštanske markice

Poleđina Deda Mrazovog pisma uz koje je naručena i video poruka i dodatni paket usluga.
Ukoliko naručite samo pismo, bez opcionig usluga, sve će biti identično osin što neće imati NFC čip i Password decoder.


Izgled pisma Deda Mraza (lice) i izgled naličja koverte u kojoj dolazi.

Izgled "Rastumačene poruke irvasa Rudolfa" (prvi od tri lista).

Dobija se u sklopu usluge "Dodatni paket usluga"


   

"Rastumačena poruke irvasa Rudolfa" je jako interesantan fazon za nešto stariju decu. Poenta je u snimljenom audio fajlu na kom je zabeležena rika irvasa (Rudolfa), ali pošto je ona ljudima nerazumljiva, jedan patuljak se potrudio da vam je rastumači i sve zapiše na papir. Međutim, on ume da piše samo na torlačkom dijalektu našeg jezika. 
Google translator ovde ne pomaže! Moraćete da se dovijate upoređujući, a usput ćete se sjajno zabaviti i nasmejati. Rudolfova poruka je vrlo šaljiva.

Video poruka (prva od dve snimljene za ovu sezonu).
Ukoliko je naručite uz pismo, biće personalizovana imenom i slikom Vašeg deteta. Da biste razumeli poentu "personalizacija", pogledajte video.Druga video poruka snimljena za ovu sezonu.
Smisao različitih video poruka je bitan samo ljudima koji imaju više dece, kako nebi dobili isti sadržaj. 
U nizu imamo četiri različite video poruke s tim što su treća i četvrta prošlogodišnje.

Sve ih možete pogledati na našem You Tube kanalu.

"Sedam porukica vilenjaka Pere"
Dobija se u sklopu usluge "Dodatni paket usluga"
Verujemo da ni ne znate šta je Elf on the shelf! U pitanju je zapadnjačka tradicija kućnog vilenjaka koji se tokom decembra useli u vašu kuću kako bi pratio kako se deca ponašaju i sve to redovno prenosio Deda Mrazu :) Vilenjak se, inače, neda videti. Stalno se skriva kojekude po policama, u jelci i sl. a vi i deca, čak i ako ga vidite, morate da se pravite da ga niste videli kako čarolija ne bi nestala. Ipak, vilenjak se katkada deci i ukućanima obrati pisanom porukicom koju ostavlja negde po kući :)

Štampani Sertifikat sa monogramom i suvim žigom

Zvaničan dokument kojim se tvrdi i potvrđuje da je imenovano dete bilo dobro. Ovaj dokument je međunarodnog karaktera, ispisan na engleskom jeziku.

Dobija se u sklopu usluge "Dodatni paket usluga"

Listing iz arhiva Severnog pola

Da li ste znali da se u Arhivu Severnog pola čuvaju svi Spiskovi i Knjige dobre dece još od pre pet stotina godina?!Uvek možete da "zatražite" Izvod iz spiska dobre dece za određenu godinu :) što predstavlja zvaničan dokoment kojim se dokazuje da je Vaše dete bilo dobro :)

Zarad oroginalnosti i šaljive "dimenzije" ovog dodatka, on se "izdaje" u izrazito birokratskoj formi.

Dobija se u sklopu usluge "Dodatni paket usluga"

Društvena igra "Pomozi Deda Mrazu da pokupi sve izgubljene poklone"
Dobija se u sklopu usluge "Dodatni paket usluga". U koverti sa pismom i ostalim materijalima stiže talon igre, uputstvo, pijuni i kockica.

Sjajna zabava za sve ukućane. Provedite vreme zajedno, igrajući ovu pre-interesantnu društvenu igru u kojoj je poenta poslednji stići na cilj (da, poslednji) i, pritom, sakupiti što više poklona koje je Deda Mraz izgubio kojekude po talonu :)

“Izgubljena” vozačko-letačka dozvola Deda Mraza (odlična fora)

"izgubljena" Deda Mrazova dozvola za upravljanje čarobnim snkama i irvasima. Izgubio ju je baš te noći, ispod Vaše jelke dok je deci ostavljao poklone, a sad je živ dokaz da je on zaista bio tu!

Dobija se u sklopu usluge "Dodatni paket usluga"
Ponude za Novogodišnje paketiće za firme pogledajte ovde.